Makeover for en snart førtiåring

Nei, jeg snakker ikke om meg selv. Jeg er snart 43, jeg.

Det er Astrid som har fått litt kirurgisk hjelp, sånn at hun holder seg sprek som en ungdom i enda mange år.

Det har gått hardt for seg, men staben har hele tiden tatt godt vare på henne.

Det er godt å få tilbake utseende sitt. Eventuelt utsiden.

Ting begynner å normalisere seg.

Vinduene på plass, men det er fortsatt litt nakent uten kassen.

Fine turkameraten vår.

Hun har pyntet seg litt ekstra med Bjølseth-klistremerker.

Taket er ikke byttet, og ikke gulvet heller. Eller døren, den er bare pusset opp..

Fine, fine Astrid. Nå er hun tilbake på vinterlagringsplassen sin, der hun står sammen med med mange andre, nyere campingvogner. Hun er nok den mest sjarmerende av dem alle. Og jeg, jeg har lyst til å hente henne hjem. Er det ikke noen som kan starte opp oppbevaring av campingvogner her i Bergen? Helst nær Nesttun..

Takk til Jømna Caravan for strålende innsats!

 

18 thoughts on “Makeover for en snart førtiåring

  1. Vi har nesten maken Bjølseth fra 1977, morsomt å følge renoveringen dere har vært gjennom. Vi må nok gjøre noe liknende dersom vi skal beholde vogna vår, og lurer på om du kan si noe om hva rehab på Jømna kostet? :o)

  2. 50 500 betalte vi. Og vognen er i tipp topp stand, så vi er fornøyd med å ha gjort det, selv om det svei godt i lommeboken. Med Bjølsethvogn er vi i alle fall heldige som har muligheten til å få det gjort skikkelig og fagfolk som er aller best på Bjølseth.

    Lykke til!

  3. Bare hyggelig å hjelpe til med vognen. Idag står en makan på samme plass. Den skal restaureres på samme måte. Er jo tross alt det enkleste merket å få deler til disse Bjølseth vognene. Prisen ble satt mye lavere enn hva det normalt ville ha kostet men dette gjør vi fordi det er morro at noen bryr seg om disse gamle veteranvognene som ble produsert her på Jømna. Mvh Vidar Rødsjø

    • Så gøy at det er flere galninger (ikke vår definisjon, altså..) som satser på god, gammel – og veldig fin Bjølseth.

      Dere gjorde en veldig fin jobb, og 830 mil gikk som en lek i sommer.

Leave a Reply